Notice: Undefined index: brandId in /var/wwwlocal/516/source/webshop.php on line 272
{"categories":[{"title":"Werkjassen gevoerd","uriTitle":"werkjassen-gevoerd","pageTitle":"Gevoerde werkjas","visibleInMenu":true,"content":"
Worden de dagen kouder maar werkt u toch een groot deel van de dag in de buitenlucht? Dan is het prettig om een warme, gevoerde werkjas te hebben. Bij Werkjassen.nl bent u daarvoor aan het juiste adres. Onze collectie gevoerde werkjassen is met zorg samengesteld. Stuk voor stuk zijn ze stevig, van hoogwaardige kwaliteit en zeer comfortabel om in te werken. Ook bevatten alle jassen diverse handige zakken om gereedschap en andere attributen in op te bergen.


Ruim aanbod gevoerde werkjassen<\/h2>
Behalve overeenkomsten zijn er uiteraard ook allerlei onderlinge verschillen tussen de gevoerde werkjassen. Daardoor is er voor ieder beroep wel een werkjas te vinden die perfect aansluit op de kwaliteitseisen en veiligheidsnormen. Er is werkelijk voor ieder wat wils. Selecteer eenvoudig uw wensen in de zoekfilters en ontdek het beschikbare aanbod. Zoekt u een gevoerde werkjas in specifieke kleuren? U vindt talloze kleuren en kleurcombinaties in het online assortiment. Mocht u toch andere wensen hebben en vindt u de ideale werkjas niet? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice, want er valt overal wel een mouw aan te passen. Ons aanbod is altijd ruimer dan u online kunt zien. Ook als het gaat om bedrukkingen willen onze medewerkers u graag vrijblijvend informeren.


Multifunctionele gevoerde werkjassen 3 in 1<\/h2>
Sommige gevoerde werkjassen  in deze rubriek zijn multifunctioneel en kunnen daardoor in alle jaargetijden worden gedragen. Aan verschillende producten kunt u namelijk nog onderdelen veranderen. Denk bijvoorbeeld aan een uitritsbare voering, die op zichzelf soms ook al een jas is. Ook zijn er verschillende werkjassen met een afneembare capuchon, of zelfs afritsbare mouwen, waardoor u een comfortabele bodywarmer overhoudt. Dezelfde werkjas is op zoveel manieren te dragen, dat hij zowel in de lente als in de herft en winter optimaal draagcomfort biedt bij alle weertypen. Drie jassen voor de prijs van 1 - Tel uit je winst!


Gevoerde werkjas kopen<\/h2>
Het bestellen van een gevoerde werkjas kan eenvoudig, vlot en veilig via deze webshop. Heeft u behoefte aan professioneel advies voordat u uw bestelling plaatst, of heeft u specifieke vragen? Neem dan contact op met de klantenservice van werkjassen.nl, via info@werkjassen.nl of bel naar 0184-64 2974.<\/div>","adviceUrl":"\/werkjas-kopen.html","transformLanguage":null,"id":"37","urlTitle":"werkjassen-gevoerd","foundLanguageData":true},{"title":"Werkjassen ongevoerd","uriTitle":"werkjassen-ongevoerd","pageTitle":"Ongevoerde werkjas","visibleInMenu":true,"content":"
Ongevoerde werkjassen  zijn jassen die meestal buiten de winter om worden gedragen, hoewel de buitenstof van deze jassen u prima kanbeschermen tegen sneew, regen, hagel en wind; eigenlijk alles behalve winterse temperaturen. Ongevoerde werkjassen bestaan er in allerlei soorten en uitvoeringen, en dat ziet u dus ook terug bij Werkjassen.nl. Omdat ieder beroep andere eisen en functionaliteiten stelt hebben we een zo gevarieerd mogelijk assortiment samengesteld met voor ieder wat wils. maar voor alle producten geldt dat ze degelijk zijn, veilig om in te werken, en geproduceerd door betrouwbare merken die bekend staan om hun kwaliteit en vakmanschap.


Ongevoerde werkjassen van topmerken<\/h2>
De ongevoerde werkjassen zijn van de merken JMP Wear, BT, HaVeP, Bl\u00e4kl\u00e4der en Herock. Deze leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd door BEVAZET BV, met het oog op de vele functionele unieke kenmerken van de werkjassen. <\/div>","adviceUrl":"\/werkjas-kopen.html","transformLanguage":null,"id":"34","urlTitle":"werkjassen-ongevoerd","foundLanguageData":true},{"title":"Parka werkjassen","uriTitle":"parka-werkjassen","pageTitle":"Parka werkjas","visibleInMenu":false,"content":"
Op werkjassen.nl wordt een groot assortiment werkparka\u2019s aangeboden. Een parka werkjas is meestal een winterjas, die u kunt herkennen aan zijn langere model. In veel gevallen is het rugpand ook langer dan de voorzijde. Hierdoor beslaat de jas een groter gedeelte van uw lichaam en bent u optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf, zoals wind, kou en regen. Zoekt u een korter model werkjas, dan kunt u deze vinden in de categorie gevoerde werkjassen of pilotenjacks. Omdat parka werkjassen echte werkjassen zijn, beschikken ze over verschillende functionele extra's, zoals ruime zakken met klep aan de voorzijde van de jas - Ideaal om bijvoorbeeld gereedschap in op te bergen.


Parka werkjas als doorwerkjas
<\/h2>


<\/h2>Parkajassen zijn vaak echte doorwerkjassen die waterdicht en winddicht zijn. Bent u op zoek naar een echte werkjas om in weer en wind mee door te werken? Dan is een parka uitermate geschikt hiervoor. Deze jassen worden dan ook veel gedragen tijdens wegwerkzaamheden en langs de spoorwegen. Omdat de jassen vaak voor deze werkzaamheden gebruikt worden, zijn veel van de modellen ook in de daarvoor vereiste high visibility kleuren beschikbaar.


<\/h2>


<\/h2>

Merken Parka's
<\/h2>


<\/h2>Binnen het assortiment parka werkjassen vindt u jassen van diverse grote merken, waaronder Bl\u00e4kl\u00e4der, Tricorp, HaVeP en Herock. Op Werkjassen.nl kunt u ook ook jassen van het merk KRB Workwear\u00ae. Dit merk is door BEVAZET ontwikkeld en is exclusief verkrijgbaar op Werjassen.nl. Omdat we de parka werkjassen van KRB\u00ae zelf laten producteren, kunnen we nauwlettend toezien op de kwaliteit en kunnen we ze bovendien aanbieden tegen een bijzonder gunstige prijs-kwaliteitsverhouding.


<\/h2>


<\/h2>

Parka werkjassen online bestellen
<\/h2>
Onze parka werkjassen zijn verkrijgbaar in vele soorten, kleuren, maten en uitvoeringen. Hoe kiest u uit zoveel aanbod de juiste werkjas? Er zijn verschillende dingen waar u op kunt letten.
-   Het stofgewicht. Hierbij geldt: hoe dikker de stof, hoe steviger de jas is. De stofgewichten die in de overzichtspagina onder de werkjassen staan vermeldt, zijn de gewichten van de buitenstof.  Op deze manier kunt u de jassen goed vergelijken op kwaliteit;
-   De voering. Naast de buitenstof hebben alle parka werkjassen ook een binnenvoering. Deze binnenvoering is bij een aantal modellen uitneembaar, waardoor de jas geschikt wordt voor meerdere seizoenen;
-   Specificaties. Met behulp van het zoekfilter kunt u de parka werkjassen filteren op bijvoorbeeld kleur, of eigenschappen als high visiblity of een uitneembare voering.

Heeft u vragen over de werkjassen van werkjassen.nl, of wilt u advies bij het maken van uw keuze? Dan kunt u natuurlijk altijd telefonisch of per e-mail contact opnemen met de klantenservice. Onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord en helpen u verder met het vinden van een geschikte werkjas.  <\/div>","adviceUrl":"\/werkjas-kopen.html","transformLanguage":null,"id":"36","urlTitle":"parka-werkjassen","foundLanguageData":true},{"title":"Pilotenjas","uriTitle":"pilotenjas","pageTitle":"Pilotenjas","visibleInMenu":true,"content":"
Op deze pagina vindt u het ruime assortiment pilotenjacks van werkjassen.nl. Een pilotenjack is een stevige jas die zich kenmerkt door een elastisch boord aan de onderzijde en elastische mouwuiteinden. Dit zorgt ervoor dat kou en vuil nooit via de mouwen of onderlangs in de jas kunnen komen. Dankzij de waterdichte en vuilafstotende eigenschappen blijft u bovendien droog en kunt u hem gerust aantrekken bij de meest uiteenlopende werkzaamheden. Pilotenjassen zijn in verschillende uitvoeringen en maten leverbaar. Veel pilotenjassen zijn uitgevoerd met afneembare mouwen en een uitneembare binnenvoering: ideaal voor in de zomer, of wanneer u de jas als bodywarmer wilt gebruiken. We leveren ook diverse pilotenjassen met een (nep)bonten binnenkraag, wat zorg voor optimaal draagcomfort in de winter. Een pilotenjack is kortom een echte doorwerkjas: geschikt voor verschillende beroepen en werkzaamheden in alle seizoenen.


Pilotenjassen met RWS striping
<\/h2>
Heeft u een beroep waarbij u goed zichtbaar moet zijn? Dan kunt u ook kiezen voor een pilotenjas met RWS striping. De pilotenjassen van werkjassen.nl zijn gecertificeerd conform de EN471 klasse 3:2 norm. Dit betekent dat een pilotenjack nog beter zichtbaar is dan een veiligheidsvest. Klasse 3 houdt namelijk in dat het fluorescerende materiaal minimaal 0,80 vierkante meter moet zijn en de reflecterende striping minimaal 0,20 vi<\/a>erkante meter moet bedragen.  


Pilotenjassen naar wens
<\/h2>
Binnen het assortiment vindt u pilotenjacks van verschillende topmerken. Hieronder vallen ook de merken KREB Workwear en KRB Workwear. Dit zijn de merken uit onze eigen productielijn. Deze werkjassen staan bekend om hun scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast verkopen we ook pilotenjacks van bekendere merken als Bl\u00e5kl\u00e4der, FHB, Herock, JMP Wear, Tricorp en St\u00f8rvik. Zoekt u een pilotenjack van een bepaald merk, dant kunt u deze vinden met behulp van het zoekfilter. Daar kunt u ook filteren op de gewenste kleur, stof, of eigenschappen als high visibility, waterdichtheid etc. Bekijk het ruime aanbod en vind eenvoudig de pilotenjas die bij u past.


Pilotenjassen online bestellen
<\/h2>
Bij Werkjassen.nl heeft u volop keus als het gaat om pilotenjacks en andere werkjassen. Heeft u behoefte aan professioneel advies bij het maken van uw keuze? Of heeft u vragen over een specifiek pilotenjack? Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar: info@werkjassen.nl. We zijn ook telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 18:00 uur, via het telefoonnummer 0184-642974. De medewerkers van onze klantenservice hebben jarenlange ervaring met werkjassen en helpen u graag.<\/div>","adviceUrl":"\/werkjas-kopen.html","transformLanguage":null,"id":"29","urlTitle":"pilotenjas","foundLanguageData":true},{"title":"Stofjassen","uriTitle":"stofjassen","pageTitle":"Stofjas","visibleInMenu":true,"content":"
De stofjas is een overjas die uw kleding beschermt tegen externe invloeden, welke u tijdens uw werkzaamheden kunt tegenkomem. Een stofjas is eigenlijk een verkorte versie van een <\/span>werkoverall<\/a> en is heel goed bruikbaar als bedrijfskleding<\/a>. De meeste stofjassen<\/span> zijn uitgevoerd met een aantal functionele zakken, om kleine gereedschappen in op te bergen \u00e9n dus ideaal als werkkleding. Heel handig dus die zakken.


<\/h2>


<\/h2>

Soorten en merken stofjassen
<\/h2>
Bij Werkjassen.nl kunt u stofjassen kopen van onder meer het merk
HaVeP<\/a> en BT. Binnen de bedrijfskledingbranche bestaat niet heel veel diversiteit als het gaat om stofjassen, maar bij BEVAZET heeft u toch wat keus: Onze stofjassen zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en in twee verschillende lengtes. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een uitvoering in 100% sterk katoen, of een combinatie van iets soepeler polyester en katoen.


Stofjassen bedrukken
<\/h2>Indien gewenst kunnen de stofjassen bij Werkjassen.nl bedrukt of geborduurd worden met uw eigen bedrijfslogo en de kleuren van uw huisstijl. Voor meer informatie hierover kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze vakkundige medewerkers hebben kennis van zaken en kunnen u goed adviseren. Wij helpen u graag verder!<\/div>","adviceUrl":"https:\/\/www.werkjassen.nl\/werkjas-kopen.html","transformLanguage":null,"id":"40","urlTitle":"stofjassen","foundLanguageData":true},{"title":"Softshell werkjassen","uriTitle":"softshell-werkjassen","pageTitle":"Softshell werkjas","visibleInMenu":true,"content":"
Softshell <\/span>is een uit polyester geweven materiaal dat vaak wordt gebruikt voor outdoor activiteiten. De kerngedachte achter softshell is dat het warmte en draagcomfort<\/span> biedt. De heren Softshell jas<\/span>, als werkjas<\/a> is dan ook ideaal voor werkzaamheden in de buitenlucht. Het grote verschil met hardshelljassen is dat de softshelljassen<\/span> meer lucht doorlaten<\/span> en minder waterdicht<\/span> kunnen zijn. Softshelljassen zijn overigens wel waterafstotend<\/span>, dus tegen een klein regenbuitje bent u beschermd. Behalve waterafstotend zijn softshell jassen ook windafstotend<\/span>. Dit wil zeggen dat de jassen de wind tegenhouden, maar ze zijn daarbij wel ademend. Dankzij het ademende vermogen van de softshell heren jassen wordt zweet en overtollig vocht naar buiten afgevoerd. U zult zich daardoor niet snel bezweet voelen en dat werkt wel zo prettig; met name tijdens zwaardere werkzaamheden.


Draagcomfort Softshell werkjack
<\/h2>
Softshell is - zoals de naam al zegt - minder hard dan hardshell<\/span>. Softshell jack<\/span> voor heren beschermt daardoor minder tegen invloeden van buitenaf dan hardshell dat doet. Hardshell sluit vaak helemaal af.  Doordat softshell veel flexibeler<\/span> is dan hardshell kunt u hierin vrijer in bewegen. Tijdens actieve bezigheden zorgt het dragen van een softshell werkjas voor een hoger draagcomfort, doordat u minder het gevoel heeft een jas te dragen.   


Breed aanbod Softshell heren werkjassen
<\/h2>
De functionaliteiten en het hoge draagcomfort van de softshelljassen wordt door steeds meer mensen gewaardeerd. Dit heeft fabrikanten van
werkkleding<\/a> doen besluiten om ook softshelljassen in het assortiment op te nemen. Voor veel mensen is werken immers een actieve bezigheid. Een Softshell werkjas is dan ideaal. We leveren jassen van bekende merken als Blaklader (Bl\u00e5kl\u00e4der)<\/a>, FHB<\/a>, HaVeP<\/a>, Herock<\/a>, JMP Wear, Tricorp<\/a> en RESULT<\/a>. Bij BEVAZET<\/a> kunt u dan ook terecht voor softshell werkjassen in alle mogelijke uitvoeringen en kleuren. Zelfs high <\/a>visibility softshelljassen<\/a> zijn opgenomen in het brede assortiment. Ook voor mensen die hun vrije tijd graag outdoor activiteiten ondernemen, zijn softshell jassen onmisbaar geworden. Daarom zijn ook de populaire softshelljassen van het bekende Britse merk Regatta<\/a> verkrijgbaar bij Werkjassen.nl<\/span>. Regatta is al sinds 1981 toonaangevend specialist en leverancier is van outdoor kleding.


Softshell werkjas online bestellen
<\/h2>
Heeft u de ideale softshelljas voor heren gevonden? Wij Werkjassen.nl bestelt u hem heel eenvoudig en voordelig. Door onze inkoopkracht kunnen wij de jassen namelijk tegen een scherpe prijs aanbieden en snel leveren. Heeft u specifieke vragen over een softshell jack<\/span>, mist u jassen in het assortiment, of heeft u behoefte aan advies bij het maken van uw keuze? Dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen de met onze
professionele klantenservice<\/a>. Deze wordt uitsluitend bemand door medewerkers met jarenlange werkervaring<\/span> in de bedrijfskledingbranche<\/a>. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar: info@werkjassen.nl,  of bel op werkdagen van 9:00 tot 18:00 uur naar 0(031)184-642974.<\/div>","adviceUrl":"\/werkjas-kopen.html","transformLanguage":null,"id":"38","urlTitle":"softshell-werkjassen","foundLanguageData":true},{"title":"Fleece vest","uriTitle":"fleece-vest","pageTitle":"Fleece vest","visibleInMenu":true,"content":"
Fleece vesten van diverse topmerken vindt u bij Werktruien.nl. Natuurlijk vindt u in deze categorie de bekende merken op het gebied van werkkleding, zoals Tricorp, Herock en FHB. Maar we hebben ook verschillende Regatta fleecevesten - h\u00e9t merk als het gaat om outdoorkleding. Maar dan wel supervoordelig.


Ruim aanbod aan fleecevesten<\/h2>
Elk fleece vest binnen ons online assortiment is zorgvuldig geselecteerd, waardoor een gevarieerd aanbod is ontstaan. Het spreekt voor zich dat alle fleecevesten gemaakt zijn van 100% hoogwaardig polyester en dat ze zijn voorzien van een lange rits. Maar afgezien daarvan zijn er allerlei variaties mogelijk wat betreft uitvoering, model en specificaties.


Een fleece vest kiezen<\/h2>
Waar kunt u op letten bij het maken van uw keuze? In de eerste plaats geldt: hoe zwaarder het fleece jack, hoe dikker en warmer de stof, dus let u vooral op het stofgewicht van het fleece vest. Verschillende fleecevesten hebben bijzondere eigenschappen. Met behulp van de filters bovenaan de pagina kunt u bijvoorbeeld fleece jassen selecteren die waterdicht, winddicht en\/of ademend zijn. Of wat dacht u van een fleece vest met handige klepzakken of ritszakken? Zoekt u misschien een high visibility veiligheidsvest van fleecestof of een zwaar heavy duty fleecevest met CORDURA verstevigingen op de schouders en ellebogen? Bevazet heeft voor ieder wat wils.


Fleece vest online kopen<\/h2>
Gevonden wat u zocht? Plaats uw bestelling eenvoudig en snel online, via de winkelwaken rechts bovenin deze pagina; dan heeft u uw nieuwe fleece jack wellicht morgen al in huis! Heeft u vragen of wilt u advies bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met onze vakkundige klantenservice. We helpen u graag verder!<\/div>","adviceUrl":"\/werkjas-kopen.html","transformLanguage":null,"id":"25","urlTitle":"fleece-vest","foundLanguageData":true},{"title":"Houthakkersvesten","uriTitle":"houthakkersvesten","pageTitle":"Houthakkersvest","visibleInMenu":true,"content":"
Werkjassen.nl biedt een groot assortiment houthakkersvesten. Houthakkersvesten kenmerken zich door de geruite stof die gemaakt kan zijn van 100% katoen of polyester katoen. De meeste mensen kiezen voor een houthakkersvest vanwege hun authentieke uitstraling. Hier staan de vesten om bekend. Het grootste deel van de houthakkersvesten uit het assortiment van werkjassen.nl, zijn uitgevoerd met een binnenvoering en manchetten met knoopsluiting. Deze kenmerken geven een sterke toegevoegde waarde aan de jassen. Hierdoor houden zij de kou buiten. Eventueel kunnen de manchetten losgeknoopt worden, om zo de mouwen op te stropen wanneer het weer of de temperatuur dit toelaat.


Functionaliteiten & Merken Houthakkersvesten
<\/h2>
Als we kijken naar de functionaliteiten, hebben de meeste houthakkersvesten twee klepzakken met knoopsluiting op de borst en twee warme steekzakken in de zij. De borstzakken zijn handig voor het opbergen van gereedschap en of bijvoorbeeld een pen met notitieblok. Verder zijn er uitvoeringen beschikbaar met capuchon. De meeste houthakkersvesten uit het assortiment van werkjassen.nl zijn van het merk St\u00f8rvik. St\u00f8rvik is een degelijk en betrouwbaar Nederlands merk. Dit merk levert werkkleding van een uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs.


Houthakkersvest bij Werkjassen.nl
<\/h2>
Werkjassen.nl biedt een ruim assortiment aan houthakkersvesten. Alle houthakkersvesten zijn van een uitstekende kwaliteit en te koop tegen een betaalbare prijs. Ook beschikt werkjassen.nl over een ruim assortiment aan andere werkvesten en jassen. Zo kunt u altijd even rondkijken in onze webshop of op \u00e9\u00e9n van onze andere sites.


Houthakkersvest online bestellen
<\/h2>
Heeft u interesse in \u00e9\u00e9n van de houthakkersvesten van werkjassen.nl en heeft u vragen over de producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van werkjassen.nl door een e-mail te sturen naar: info@werkjassen.nl maar we zijn ook telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 18:00 uur, via het telefoonnummer 0184-642974. Ons team help u graag verder! <\/div>","adviceUrl":"\/werkjas-kopen.html","transformLanguage":null,"id":"42","urlTitle":"houthakkersvesten","foundLanguageData":true},{"title":"Werk bodywarmer","uriTitle":"werk-bodywarmer","pageTitle":"Bodywarmer","visibleInMenu":true,"content":"
Bij bodywarmers denken we al gauw aan de winter en extreme kou, maar ook in andere jaargetijden kan het fris zijn en houdt een werk bodywarmer de kou buiten. Zo blijft u zelf lekker op temperatuur. Het is het een onmisbaar kledingstuk tijdens veel werkzaamheden: niet te warm, niet te koud, volop bewegingsvrijheid en makkelijk aan en uit te trekken. Onze werk bodywarmers zijn gemaakt van comfortabele materialen, waardoor ze lekker zitten en je er vrijwel alles in kunt doen.


Divers assortiment werk bodywarmers<\/h2>


<\/h2>Bij BEVAZET vindt u een eigentijdse collectie hoogwaardige, warme werk bodywarmers in diverse modellen en uitvoeringen, tegen een aantrekkelijke prijs. De mogelijkheden zijn talloos: zo zijn er bijvoorbeeld warme fleece bodywarmers, maar ook waterafstotende bodywarmers van softshell stof. Of zoekt u een steviger materiaal dat \u00e9cht goed tegen een stootje kan? Dan kunt u kiezen uit de selectie werk bodywarmers waar een groter percentage katoen in de stof is verwerkt. Er is volop keuze, met voor ieder wat wils. Voor vrijwel iedere klus of situatie hebben wij een geschikte outfit, die aan al uw wensen en smaak voldoen. Ook mag u bij al onze werk bodywarmers rekenen op goede kwaliteit en optimaal draagcomfort. Dat werkt wel zo prettig. Wanneer u een werkbodywarmer aanschaft is het belangrijk om goed op de maat te letten. Een werk bodywarmer moet ruim zitten, zodat u er een dikke trui onder kunt dragen. Maar hij moet ook zeker niet te los zitten, want dan kan hij de warmte minder goed vasthouden.


werk Bodywarmer online kopen
<\/h2>


<\/h2>Als u werk bodywarmers van BEVAZET online bestelt, kunt u deze thuis op uw gemak passen. Zo kunt u rustig bekijken wat voor u de beste keuze is. Wilt u de werk bodywarmer retourneren, dan is dat geen enkel probleem. Bij ons is dat altijd gratis. Misschien laat u zich toch liever van tevoren adviseren over de meest geschikte werkkleding. Neem in dat geval vooral contact op met de klantenservice. Onze deskundige medewerkers geven u graag vrijblijvend advies over uw aankoop, of bijvoorbeeld de mogelijkheden voor bedrukking.<\/div>","adviceUrl":"\/werkjas-kopen.html","transformLanguage":null,"id":"33","urlTitle":"werk-bodywarmer","foundLanguageData":true},{"title":"Gewatteerde jassen","uriTitle":"gewatteerde-jassen","pageTitle":"Gewatteerde jassen","visibleInMenu":true,"content":"
Een lichtgewicht werkjas met een eigentijdse, modieuze look, die uw lichaam ook nog eens heerlijk warm houd - die vindt u bij BEVAZET. Heerlijke gewatteerde jassen horen wat ons betreft helemaal thuis in het assortiment van de online shop. Onze gewatteerde jassen zien er lekker vlot uit. Ze zijn uiteraard niet geschikt voor zware, ruige werkzaamheden, maar volstaan prima voor mensen die veel buiten moeten zijn en warm willen blijven.


Comfortabel naar buiten in een gewatteerde jas<\/h2>
We hebben voor u en jou, met het oog op de naderende herfst en winter, een aantrekkelijke en gevarieerde collectie samengesteld. Er is volop keuze uit bijzondere kleuren en soepele stoffen. Het materiaalgebruik is gericht op optimaal draagcomfort en leent zich uitstekend om te worden toegepast binnen ontwerpen met een trendy vormgeving. De jassen zijn gewatteerd met polyester (kapok) en\/of eendendons, dat door de stiksels netjes op zijn plek blijft zitten. Dankzij het zeer lichte materiaal en het feit dat er veel lucht in de jas aanwezig is, is dit ook een ideale jas om mee te nemen in uw bagage. De lucht kan er heel eenvoudig uitgedrukt worden als u de jas klein wilt opvouwen en in uw tas wilt stoppen. En na het uitpakken neemt het razendsnel z'n normale volume weer aan.


Gewatteerde jas kopen en bedrukken<\/h2>
Een gewatteerde jas kopen kan eenvoudig en veilig via Werkjassen.nl. U krijgt de jas uiterlijk binnen vijf werkdagen thuisbezorgd. En is het product toch niet naar wens, dan kunt u hem bij ons gratis ruilen of retourneren. De effen stoffen en soms felle kleuren van onze gewatteerde jassen lenen zich uitstekend voor bedrukking met een logo of slogan. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice en informeer naar de mogelijkheden!<\/div>","adviceUrl":"\/werkjas-kopen.html","transformLanguage":null,"id":"41","urlTitle":"gewatteerde-jassen","foundLanguageData":true},{"title":"Regenjassen","uriTitle":"regenjassen","pageTitle":"Regenjas","visibleInMenu":true,"content":"
Welkom bij de rubriek regenjassen op werkjassen.nl. Voor een regenjas op maat bent u bij Werkjassen.nl aan het juiste adres. Regenjassen zijn van essentieel belang bij het soms wisselvallige en regenachtige weer in Nederland. Zeker als u buiten aan het werk bent. Onze regenjassen beschermen u tijdens uw werk tegen regen en wind.


Soorten en merken regenjassen<\/h2>
Regenjassen zijn te verkrijgen in diverse kwaliteitscategorie\u00ebn. Dit verschil zit hem vooral in de aanwezigheid van een voering of niet. Voor al onze regenjassen geldt echter dat het echte werkjassen zijn, dus ze zijn van degelijke, zware kwaliteit. Om zeker te zijn van die kwaliteit leveren wij uitsluitend regenjassen van betrouwbare merken, namelijk Bl\u00e5kl\u00e4der, Herock en FHB. De regenjassen zijn tevens verkrijgbaar in high visibiltiy kleuren met RWS striping. Zo bent u niet alleen beschermd tegen water en wind, maar tegelijkertijd ook goed zichtbaar in het donker.


Regenjassen voor uw werk kopen
<\/h2>


<\/h2>De regenjassen in deze categorie kunt u direct online bestellen bij werkjassen.nl. Heeft u vragen of wilt u professioneel advies voordat u een regenjas aanschaft? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag.<\/div>","adviceUrl":"\/werkjas-kopen.html","transformLanguage":null,"id":"35","urlTitle":"regenjassen","foundLanguageData":true},{"title":"Veiligheidsvesten","uriTitle":"veiligheidsvesten","pageTitle":"Veiligheidsvest","visibleInMenu":true,"content":"
Bij slechte weersomstandigheden of in het donker bent u bij werkjassen.nl aan het juiste adres. BEVAZET biedt u veiligheid en bescherming in verschillende soorten en maten. Onze veiligheidsvesten zijn verkrijgbaar in fluorescerend geel en oranje, of een combinatie daarvan. Ze zijn allemaal voorzien van RWS striping. Daarnaast kunt u kiezen voor een rits- of klittenbandsluiting, of een speciale uitvoering met opstaande kraag.
Het dragen van een veiligheidsvest is in veel gevallen van groot belang voor de zichtbaarheid en herkenbaarheid. Een bedrijfshulpverlener (BHV) moet bijvoorbeeld herkenbaar zijn tijdens de ontruiming van een pand. Hiervoor bieden wij een speciaal veiligheidsvest aan met daarop de test \"BHV\". Veiligheidsvestjes worden ook veel gebruikt bij het hardlopen in het donker. Hierbij is de zichtbaarheid weer van wezenlijk belang voor de veiligheid. Met een fluorescerend veiligheidsvest valt u goed op en voorkomt u ongelukken.


Normen veiligheidsvest
<\/h2>
De veiligheidsvesten bij werkjassen.nl voldoen aan de Europese normen en zijn gecertificeerd. De normen die hierbij van toepassing is, is de EN471 klasse 2:2. Dit wil zeggen dat de oppervalkte van fluorescerende materiaal minimaal 0.50 vierkante meter moet zijn en van reflecterende striping minimaal 0.13 vierkante meter moet bedragen. Hiernaast worden de richtlijnen van Rijkswaterstaat (RWS) toegepast. Dit wil zeggen dat de kleur oranje moet zijn en minimaal aan de NEN-EN 471 norm moet voldoen. De oranje kleur is bedoeld voor werkzaamheden langs de weg en de gele veiligheidsvesten voor langs het spoor.


Veiligheidsvest in de auto
<\/h2>
In Nederland is het niet verplicht om een veiligheidsvest in de auto te hebben. In veel andere Europese landen zoals Duitsland, Belgi\u00eb, Frankrijk en Luxemburg is het echter wel verplicht om een veiligheidsvest bij u te hebben in de auto of ander vervoersmiddel. Als een automobilist stil komt te staan langs de weg en vervolgens het voertuig wil verlaten, moet hij zijn veiligheidsvest aantrekken, om zo goed zichtbaar te zijn voor andere weggebruikers. Rijdt u vaak naar het buitenland, of wilt u dat uw werknemers ook in Nederland goed zichtbaar zijn als ze met pech stil komen te staan langs de weg? Voor goedkope veiligheidshesjes bent u bij Werkjassen.nl aan het juiste adres. U kunt ook bij ons terecht voor complete veiligheidsjassen<\/a>. Dit zijn fluorescerende werkjassen voorzien van high visibility striping. Deze kunt u vinden in de andere categorie\u00ebn werkjassen, wanneer u filtert op kleur (oranje of geel), of de eigenschap \"high visibility\".


Veiligheidsvest online bestellen
<\/h2>
Bent u ge\u00efnteresseerd in \u00e9\u00e9n van de veiligheidsvesten van werkjassen.nl, of heeft u een vraag over onze producten? Onze experts voorzien u graag van passend advies, zodat u de juiste keuze kunt maken. Neem vrijblijvend contact op met de klantenservice van werkjassen.nl door een e-mail te sturen naar: info@werkjassen.nl. Telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 18:00 uur, via het telefoonnummer 0184-642974.<\/div>","adviceUrl":"\/werkjas-kopen.html","transformLanguage":null,"id":"39","urlTitle":"veiligheidsvesten","foundLanguageData":true},{"title":"Onderhoudsproducten","uriTitle":"onderhoudsproducten","pageTitle":"Wasmiddelen en onderhoudsproducten","visibleInMenu":true,"content":"
Wanneer u uw werkjas goed onderhoudt, blijft hij langer mooi en functioneel. Op die manier behouden pilotenjacks, parka's, softshelljassen en regenjassen de waterafstotende en ademende eigenschappen die ze hadden op het moment van aankoop. En zo heeft u ook langer plezier van uw aankoop.


Werkjassen wassen en beschermen met Nikwax
<\/h2>
Vuil op uw jas, of een wasbeurt met een normaal wasmiddel kunnen de waterafstotende en ademende coating op uw jas beschadigen. De door ons geselecteerde wasmiddelen en onderhoudsproducten van Nikwax\u00ae zullen de coating juist herstellen, of zelfs een extra beschermend laagje aanbrengen op alle draadjes en vezels. Dat komt de duurzaamheid van uw jas ten goede. U blijft er bovendien representatief en professioneel uitzien op de werkvloer. Als u de aanwijzingen op de (Nederlandstalige) verpakking nauwgezet volgt kan er niks mis gaan tijdens de wasbeurt. De wasmiddelen en impregneermiddelen van Nikwax\u00ae zijn allemaal op een duurzame, milieuvriendelijke en proefdiervrije manier geproduceerd.<\/div>","adviceUrl":"\/werkjas-kopen.html","transformLanguage":null,"id":"43","urlTitle":"onderhoudsproducten","foundLanguageData":true},{"title":"Schildersjassen","uriTitle":"schildersjassen","pageTitle":"Werkjassen schilder","visibleInMenu":true,"content":"
In deze categorie hebben we diverse schildersjassen voor u geselecteerd. Schildersjassen zijn witte werkjassen, die uitgevoerd kunnen zijn met diverse specificaties. Op zoek naar een complete schildersoutfit? Voor uw winkelgemak hebben we speciale categorie\u00ebn gemaakt, zoals schildersbroeken<\/a>, schilderstruien<\/a> en schilderstuinbroeken.

Waarom zijn schildersjassen wit?<\/h2>
Kleur! Goede licht omstandigheden zijn belangrijk voor een schilder om zijn werk goed te kunnen beoordelen, zeker qua kleur. Witte kleding be\u00efnvloedt niet de kleur waarmee gewerkt word en zorgt ervoor dat de kleding geen licht wegneemt. Witte kleding is neutraal en licht reflecterend en daardoor de meest geschikte \u2018kleur\u2019 voor de kleding.

Schildersjassen bestellen bij werkjassen.nl<\/h2>
Bij werkjassen.nl kunt u heel eenvoudig uw schildersjassen bestellen. Zit uw schildersjas er niet bij, heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan gerust contact op met de
klantenservice<\/a>. Wij helpen u graag bij uw zoektocht en aankoop van de voor u geschikte werkjas.
<\/div>","adviceUrl":"https:\/\/www.werkjassen.nl\/werkjas-kopen.html","transformLanguage":null,"id":"111","urlTitle":"schildersjassen","foundLanguageData":true},{"title":"Outlet Werkjassen.nl","uriTitle":"outlet-werkjassen-nl","pageTitle":"Outlet Werkjassen | Werkjassen.nl","visibleInMenu":false,"content":"","adviceUrl":"","transformLanguage":null,"id":"130","urlTitle":"outlet-werkjassen-nl","foundLanguageData":true},{"title":"Veiligheidsjassen","uriTitle":"veiligheidsjassen","pageTitle":"Veiligheidsjas","visibleInMenu":true,"content":"

Veilig aan het werk met een veiligheidsjas<\/h2>
Met een veiligheidsjas<\/span> (reflecterende jas) is het werk in de buitenlucht niet alleen comfortabel vol te houden, het is ook veilig om te doen. Zo\u2019n jas zorgt ervoor dat iedereen aan het werk kan zonder zich zorgen te hoeven maken over de eigen veiligheid<\/span>. Het is een onmisbaar item om elke dag gezond en wel huiswaarts te kunnen keren. Een goede veiligheidsjas <\/span>beschermt tegen het weer, maar zorgt ook voor zichtbaarheid op onoverzichtelijke plekken..
 

Wat doet een veiligheidsjas?<\/h2>
Zo\u2019n jas zorgt ervoor dat de medewerkers in de buitenlucht goed zichtbaar zijn. Door gebruik te maken van slimme kleuren<\/span> als fluogeel <\/span>en fluooranje<\/span>, is voor bijvoorbeeld automobilisten goed duidelijk dat er mensen aan het werk zijn. Ook op bouwplaatsen is hierdoor goed te zien waar mensen aan het werk zijn. Bovendien zit op een veiligheidsjas vaak striping<\/span>, zodat ook in de schemer of zelfs het donker goed te zien is waar gewerkt wordt. Daarnaast kan zo\u2019n \u2018reflecterende jas<\/span>\u2019 voorzien zijn van bijvoorbeeld een fluitje, om ook met geluid duidelijk te maken dat er mensen aanwezig zijn. Bovendien kan er gekozen worden voor jassen die voldoet aan de eisen die
Rijkswaterstaat<\/a> stelt. De verschillende veiligheidsnormen zoals EN343 klasse 3:3 en EN471 klasse 3:2 zijn op sommige werkjassen<\/a> ook van toepassing.

Beschermt een veiligheidsjas ook tegen het weer?<\/h2>
Jazeker, zo\u2019n jas zorgt er ook voor dat er
buiten gewerkt<\/a> kan worden zonder afkoeling door weer en wind. Vaak is er een stormkraag aan de jas bevestigd, zodat ook op grote, open vlaktes goed gewerkt kan worden. Het materiaal van een veiligheidsjas en of reflecterende jas is over het algemeen een winddicht materiaal en vaak is het ook waterdicht. Combineer dat met een lekker grote capuchon en getapete naden en het moge duidelijk zijn: met een veiligheidsjas krijgt het weer geen kans om het werk te verstoren. Toch niet helemaal zeker? Dan is het een slim idee om een parka model te kiezen, dat is net wat langer dan een gewone jas en is er helemaal op gemaakt om ook in ruig weer goed door te kunnen werken.
<\/div>","adviceUrl":"","transformLanguage":null,"id":"135","urlTitle":"veiligheidsjassen","foundLanguageData":true},{"title":"Koksjassen","uriTitle":"koksjassen","pageTitle":"","visibleInMenu":false,"content":"","adviceUrl":"","transformLanguage":null,"id":"122","urlTitle":"koksjassen","foundLanguageData":true}],"websites":[{"id":1,"active":false,"url":"https:\/\/www.werkbroeken.nl\/","title":"werkbroeken.nl","extensions":{"nl":"https:\/\/www.werkbroeken.nl\/","be":"https:\/\/www.werkbroeken.be\/","fr":"https:\/\/www.werkbroeken.fr\/","gb":"https:\/\/www.werkbroeken.gb\/","de":"https:\/\/www.arbeitshosenexpert.de\/"},"enableInBanner":true},{"id":2,"active":true,"url":"https:\/\/www.werkjassen.nl\/","title":"werkjassen.nl","extensions":{"nl":"https:\/\/www.werkjassen.nl\/","fr":"https:\/\/www.werkjassen.fr\/","gb":"https:\/\/www.werkjassen.gb\/","de":"https:\/\/www.werkjassen.de\/","be":"https:\/\/www.werkjassen.be\/"},"enableInBanner":true},{"id":3,"active":false,"url":"https:\/\/www.werkoveralls.nl\/","title":"werkoveralls.nl","extensions":{"nl":"https:\/\/www.werkoveralls.nl\/","be":"https:\/\/www.werkoveralls.be\/","fr":"https:\/\/www.werkoveralls.fr\/","gb":"https:\/\/www.werkoveralls.gb\/","de":"https:\/\/www.werkoveralls.de\/"},"enableInBanner":true},{"id":7,"active":false,"url":"https:\/\/www.werkoverhemden.nl\/","title":"werkoverhemden.nl","extensions":{"nl":"https:\/\/www.werkoverhemden.nl\/","be":"https:\/\/www.werkoverhemden.be\/","fr":"https:\/\/www.werkoverhemden.fr\/","gb":"https:\/\/www.werkoverhemden.gb\/","de":"https:\/\/www.werkoverhemden.de\/"},"enableInBanner":true},{"id":6,"active":false,"url":"https:\/\/www.werkschoeisel.nl\/","title":"werkschoeisel.nl","extensions":{"nl":"https:\/\/www.werkschoeisel.nl\/","be":"https:\/\/www.werkschoeisel.be\/","fr":"https:\/\/www.werkschoeisel.fr\/","gb":"https:\/\/www.werkschoeisel.gb\/","de":"https:\/\/www.werkschoeisel.de\/"},"enableInBanner":true},{"id":5,"active":false,"url":"https:\/\/www.werkshirts.nl\/","title":"werkshirts.nl","extensions":{"nl":"https:\/\/www.werkshirts.nl\/","be":"https:\/\/www.werkshirts.be\/","fr":"https:\/\/www.werkshirts.fr\/","gb":"https:\/\/www.werkshirts.gb\/","de":"https:\/\/www.werkshirts.de\/"},"enableInBanner":true},{"id":4,"active":false,"url":"https:\/\/www.werktruien.nl\/","title":"werktruien.nl","extensions":{"nl":"https:\/\/www.werktruien.nl\/","be":"https:\/\/www.werktruien.be\/","fr":"https:\/\/www.werktruien.fr\/","gb":"https:\/\/www.werktruien.gb\/","de":"https:\/\/www.werktruien.de\/"},"enableInBanner":true}],"loginData":false,"webappSession":false,"urlContentType":false,"isSystemAdmin":false,"pinTerminal":false}
Fatal error: Api result is wrong for url: (https://systeem.werkbroeken.nl/api/model_session/getMainWebsiteData) result: in /var/wwwlocal/core_local/source/class/api/peerApiConnection.php on line 115