Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/wwwlocal/516/source/session.php on line 217
{"cartData":false,"returningProducts":false,"priceData":{"cartQty":0,"returnQty":0,"cartTotal":0,"cartTotalInclBTW":0,"cartTax":0,"returnTotal":0,"returnTotalInclBTW":0,"cartTotalWithDiscountInclBTW":0,"returnTax":0,"grandTotal":"4.99","sendCosts":4.99,"discount":0,"discountData":false,"activeSendMethod":"1","activeDHLParcelshop":false,"activeRetourOption":false,"activeRetourData":false,"deliveryDays":false,"calculateVat":true,"paymentOptions":[]},"sendData":{"countryId":"1","country":"Nederland","countryISO":"NL","calculateVatForCompanies":true,"sendMethod":[{"id":"1","title":"Normale verzending via DHL","price":"4.9900","freeFrom":"99.0000","noOmnikassa":false,"isServicepoint":false},{"id":"2","title":"Ophalen in brandwijk (Gratis)","price":"0.0000","freeFrom":"99.0000","noOmnikassa":false,"isServicepoint":false},{"id":"3","title":"Rembours (8,50)","price":"8.5000","freeFrom":"99.0000","noOmnikassa":true,"isServicepoint":false},{"id":"7","title":"Afleveren bij een DHL servicepunt ","price":"4.9900","freeFrom":"99.0000","noOmnikassa":false,"isServicepoint":true}],"activeSendMethodData":{"id":"1","title":"Normale verzending via DHL","price":"4.9900","freeFrom":"99.0000","noOmnikassa":false,"isServicepoint":false},"alternativeSendAddress":false},"userData":false,"returnOptions":{"2":{"title":"Afleveren bij een DHL servicepunt","group":"dhl","descWebsite":{"version":1,"layer":[],"content":{"style":[],"parStyle":[],"text":"Voor het afleveren bij een DHL servicepunt is het noodzakelijk om het pakketje aan te melden bij DHL. Middels onderstaande link kunt u het pakketje aanmelden en een verzendlabel genereren. Zo kunt u vervolgens het pakketje gratis afgeven bij een DHL servicepunt. \nhttps:\/\/www.dhlretouropdracht.nl\/ReturnForm\/NL\/?m=RP&t=I&c=279241994866&s=&r="},"html":"
Voor het afleveren bij een DHL servicepunt is het noodzakelijk om het pakketje aan te melden bij DHL. Middels onderstaande link kunt u het pakketje aanmelden en een verzendlabel genereren.  Zo kunt u vervolgens het pakketje gratis afgeven bij een DHL servicepunt.  
https:\/\/www.dhlretouropdracht.nl\/ReturnForm\/NL\/?m=RP&t=I&c=279241994866&s=&r=<\/div>","isActive":true},"descEmail":{"version":1,"layer":[],"content":{"style":[],"parStyle":[],"text":"Voor het afleveren bij een DHL servicepunt is het noodzakelijk om het pakketje aan te melden bij DHL. Middels onderstaande link kunt u het pakketje aanmelden en een verzendlabel genereren. Zo kunt u vervolgens het pakketje gratis afgeven bij een DHL servicepunt. \nhttps:\/\/www.dhlretouropdracht.nl\/ReturnForm\/NL\/?m=RP&t=I&c=279241994866&s=&r="},"html":"
Voor het afleveren bij een DHL servicepunt is het noodzakelijk om het pakketje aan te melden bij DHL. Middels onderstaande link kunt u het pakketje aanmelden en een verzendlabel genereren.  Zo kunt u vervolgens het pakketje gratis afgeven bij een DHL servicepunt.  
https:\/\/www.dhlretouropdracht.nl\/ReturnForm\/NL\/?m=RP&t=I&c=279241994866&s=&r=<\/div>","isActive":true},"transformLanguage":{"1":{"lang":"2","title":"Afleveren bij een DHL servicepunt","descWebsite":{"version":1,"layer":[],"content":{"style":[],"parStyle":[],"text":"Voor het afleveren bij een DHL servicepunt is het noodzakelijk om het pakketje aan te melden bij DHL. Middels onderstaande link kunt u het pakketje aanmelden en een verzendlabel genereren. Zo kunt u vervolgens het pakketje gratis afgeven bij een DHL servicepunt. \nhttps:\/\/www.dhlretouropdracht.nl\/ReturnForm\/NL\/?m=RP&t=I&c=279241994866&s=&r="},"html":"
Voor het afleveren bij een DHL servicepunt is het noodzakelijk om het pakketje aan te melden bij DHL. Middels onderstaande link kunt u het pakketje aanmelden en een verzendlabel genereren.  Zo kunt u vervolgens het pakketje gratis afgeven bij een DHL servicepunt.  
https:\/\/www.dhlretouropdracht.nl\/ReturnForm\/NL\/?m=RP&t=I&c=279241994866&s=&r=<\/div>","isActive":true},"descEmail":{"version":1,"layer":[],"content":{"style":[],"parStyle":[],"text":"U heeft ervoor gekozen om het pakketje bij een DHL servicepunt af te leveren. Voor het afleveren bij een DHL servicepunt is het noodzakelijk om het pakketje aan te melden bij DHL. Als u dit nog niet gedaan heeft kunt u dit middels onderstaande link doen. Vervolgens ontvangt u ook een verzendlabel van DHL. Zo kunt u vervolgens het pakketje gratis afgeven bij een DHL servicepunt. \nhttps:\/\/www.dhlretouropdracht.nl\/ReturnForm\/NL\/?m=RP&t=I&c=279241994866&s=&r="},"html":"
U heeft ervoor gekozen om het pakketje bij een DHL servicepunt af te leveren. Voor het afleveren bij een DHL servicepunt is het noodzakelijk om het pakketje aan te melden bij DHL. Als u dit nog niet gedaan heeft kunt u dit middels onderstaande link doen. Vervolgens ontvangt u ook een verzendlabel van DHL.  Zo kunt u vervolgens het pakketje gratis afgeven bij een DHL servicepunt.
https:\/\/www.dhlretouropdracht.nl\/ReturnForm\/NL\/?m=RP&t=I&c=279241994866&s=&r=<\/div>","isActive":true}}},"path":"\/returnOption\/2","foundLanguageData":true},"3":{"title":"Afleveren bij een PostNL servicepunt (Alleen voor NL)","group":"postnl","descWebsite":{"version":1,"layer":[],"content":{"style":[],"parStyle":[],"text":"Middels het meegeleverde retourformulier kunt u uw pakketje gratis afgeven bij een PostNL servicepunt. Door de onderzijde van het meegeleverde retourformulier af te knippen en op de doos te plakken, kunt u het pakketje gratis afgeven bij een PostNL servicepunt. Heeft u het retourformulier niet meer, dan kunt u het pakketje opsturen naar antwoordnummer 1748, 2973 ZZ in Molenaarsgraaf. \n"},"html":"Middels het meegeleverde retourformulier kunt u uw pakketje gratis afgeven bij een PostNL servicepunt. Door de onderzijde van het meegeleverde retourformulier af te knippen en op de doos te plakken, kunt u het pakketje gratis afgeven bij een PostNL servicepunt. Heeft u het retourformulier niet meer, dan kunt u het pakketje opsturen naar antwoordnummer 1748, 2973 ZZ in Molenaarsgraaf.   
","isActive":true},"descEmail":{"version":1,"layer":[],"content":{"style":[],"parStyle":[],"text":"U heeft ervoor gekozen om het pakketje bij een PostNL servicepunt af te geven. Middels het meegeleverde retourformulier kunt u uw pakketje gratis afgeven bij een PostNL servicepunt. Door de onderzijde van het meegeleverde retourformulier af te knippen en op de doos te plakken, kunt u het pakketje gratis afgeven bij een PostNL servicepunt. Heeft u het retourformulier niet meer, dan kunt u het pakketje opsturen naar antwoordnummer 1748, 2973 ZZ in Molenaarsgraaf. "},"html":"U heeft ervoor gekozen om het pakketje bij een PostNL servicepunt af te geven. Middels het meegeleverde retourformulier kunt u uw pakketje gratis afgeven bij een PostNL servicepunt. Door de onderzijde van het meegeleverde retourformulier af te knippen en op de doos te plakken, kunt u het pakketje gratis afgeven bij een PostNL servicepunt. Heeft u het retourformulier niet meer, dan kunt u het pakketje opsturen naar antwoordnummer 1748, 2973 ZZ in Molenaarsgraaf.  ","isActive":true},"transformLanguage":null,"path":"\/returnOption\/3","foundLanguageData":true},"1":{"title":"Thuis op laten halen","group":"dhl","descWebsite":{"version":1,"layer":[],"content":{"style":[],"parStyle":[],"text":"Bij Bevazet is het mogelijk om het pakketje gratis thuis op te laten halen. Middels de onderstaande link kunt u het gewenste tijdstip en adres van de ophaalopdracht doorgeven. \nhttps:\/\/www.dhlretouropdracht.nl\/ReturnForm\/NL\/?m=RP&t=I&c=292753704295&s=&r="},"html":"
Bij Bevazet is het mogelijk om het pakketje gratis thuis op te laten halen. Middels de onderstaande link kunt u het gewenste tijdstip en adres van de ophaalopdracht doorgeven.
https:\/\/www.dhlretouropdracht.nl\/ReturnForm\/NL\/?m=RP&t=I&c=292753704295&s=&r=<\/div>","isActive":true},"descEmail":{"version":1,"layer":[],"content":{"style":[],"parStyle":[],"text":"U heeft ervoor gekozen om uw pakketje thuis op te laten halen. Als het goed is heeft u het tijdstip en adres van de ophaalopdracht aan DHL doorgegeven. Als u dit nog niet gedaan heeft, kunt u dit alsnog middels de onderstaande link aangeven. \nhttps:\/\/www.dhlretouropdracht.nl\/ReturnForm\/NL\/?m=RP&t=I&c=292753704295&s=&r="},"html":"
U heeft ervoor gekozen om uw pakketje thuis op te laten halen. Als het goed is heeft u het tijdstip en adres van de ophaalopdracht aan DHL doorgegeven. Als u dit nog niet gedaan heeft, kunt u dit alsnog middels de onderstaande link aangeven.
https:\/\/www.dhlretouropdracht.nl\/ReturnForm\/NL\/?m=RP&t=I&c=292753704295&s=&r=<\/div>","isActive":true},"transformLanguage":null,"path":"\/returnOption\/1","foundLanguageData":true}}}
Fatal error: Api result is wrong for url: (https://systeem.werkbroeken.nl/api/model_session/_getOrderData) result: in /var/wwwlocal/core_local/source/class/api/peerApiConnection.php on line 92